Opleiding start op vrijdag 15 en 16 september 2017, van 10:00 tot 17.00 uur.

De opleiding Bewustzijns Coach is een korte maar intensieve opleiding die bestaat uit slechts zes blokken van elk twee dagen (vrijdag en zaterdag), zes ‘weekenden’.

In totaal duurt de opleiding dus twaalf dagen.

Hierin is deze opleiding uniek: de meeste van dit soort opleidingen duurden tot nu toe veel langer. Hoe kan dat?

We leven in een tijd waarin mensen steeds gevoeliger worden voor het waarnemen van de energie van een persoon, plek of gebeurtenis.

Daarvoor hebben we geen uitgebreide lange cursussen meer nodig. De korte duur van deze intensieve opleiding is daardoor nu mogelijk door de inzet van zowel de coach en zijn begeleiders als door die van jou als cursist en onze onderlinge samenwerking.

Opleidingsvereisten: geen.

Opleidingsaanbevelingen: durven handelen en spreken vanuit je gevoel. Je ratio willen uitschakelen en leren vertrouwen en navigeren op je intuïtie.

Ervaring hebben met meditatie in welke vorm dan ook en/of met visualisatie beoefening. De bereidheid hebben om ook naar jezelf te durven kijken, jezelf onder ogen te zien. En daar verantwoordelijkheid voor te dragen.

Overige informatie:

Deelnameprijs is € 1.295,-  dit is inclusief Cursusmap, koffie/thee en lunch. (Als je 2 weken van te voren betaald, krijg je een korting van €100,-).

Na het afleggen van het examen ontvangt u een certificaat.

Parkeren mogelijk op het parkeerterrein van het NS station Roosendaal.

Activiteiten kalender: 'Bewustzijns Coach 2017'

Prijs: € 1295,--
Datum: 15, 16, 29 en 30 september, 27 en 28 oktober, 10 en 11 november, 1, 2, 22 en 23 december 2017

Kernsupport

Kernsupport