Emine Bekar

Emine is sinds 2014 werkzaam bij Kernsupport als burn-out coach, re-integratie coach en recent als EMDR en hypnotherapeut. Zij is geregistreerd bij de NFG en RBCZ. Officieel is Emine afgestudeerd als Maatschappelijk Werkster aan de Hogeschool de Horst in Driebergen, voor psychosociale & sociale hulpverlening. De Hypnose opleiding heeft zij gevolgd bij het OMNI Hypnosis Training Center® Netherlands in Oosterhout. Daarnaast heeft zij bij Health Balance Group haar Life Coaching opleiding afgerond.

Geïnspireerd en inspirerend helpt zij mensen om weer terug in hun kracht te komen. Emine werkt graag met mensen die willen groeien en zich willen (blijven) ontwikkelen. Zij is ervan overtuigd dat als je de goede dingen aandacht geeft, er ruimte ontstaat voor groei. Klanten die vastlopen door ervaringen uit het verleden helpt ze met de EMDR-methode en met Hypnotherapie.

Alle medewerkers van Kernsupport volgen regelmatig bijscholingscursussen om onze klanten nog beter te helpen om in hun kracht te komen.

Contact met Emine Bekar

aanwezig op: maandag, dinsdag en donderdagochtend

0165 32 96 64

emine@kernsupport.nl

Ons team

Founder & ondernemerscoach

Kernsupport

Kernsupport