Didy van der Vis

Didy van der Vis werkt sinds januari 2010 bij Kernsupport. Didy heeft bijna dertig ervaring in diverse technieken, zoals ‘Voice Dialoque’, werken met affirmaties volgens Louis Hay en het uitvoeren van familie- en bedrijfsopstellingen. Samen met Danny heeft ze inmiddels honderden opstellingen gedaan.  Ze heeft bij verschillende instituten een opleiding/cursus afgerond, o.a. bij Psychodidakt in Waalwijk.

Vanwege de aansluiting bij de beroepsvereniging NFG is ze verplicht allerlei bijscholing te volgend, zodat ze inmiddels van een breed scala aan therapeutische tools gebruik kan maken, zoals EMDR en andere manieren van trauma- en rouwverwerking.

Daarbij is ondersteuning bij herstel van oververmoeidheid, stress en burn-out (volgens wetenschappelijke methode) een andere vorm van hulpverlening, waar helaas steeds meer behoefte aan bestaat. Verder heeft zij zich gespecialiseerd in het autisme spectrum, narcisme en borderline.

Het mag duidelijk zijn dat juist de veelheid aan tools gecombineerd met jarenlange ervaring de juiste mix maakt.

Didy verzorgt o.a. re-integratie bij Kernsupport. Samen met de cliënt gaat ze op zoek naar de echte knelpunten waarom het niet lukt om aan het werk te komen. Voor Didy is re-integratie meer dan de cliënt aan een passende baan helpen. In haar visie neemt ze ‘de totale mens als uitgangspunt’, waardoor blokkades voor de cliënt inzichtelijk en daarmee oplosbaar worden.

Een tweede speerpunt van Didy is om zelfstandig ondernemers te helpen om beter en efficiënter te werken. Daarbij weet ze haarfijn innerlijke belemmeringen op te sporen. Door hier aan te werken, functioneert de ondernemer bijna als vanzelf beter.

Contact met Didy van der Vis

Aanwezig op: maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagmiddag.

0165 32 96 64

didy@kernsupport.nl

Ons team

Founder & ondernemerscoach

Kernsupport

Kernsupport