Danny Veraart

Founder & ondernemerscoach

Danny Veraart is de oprichter en eigenaar van Kernsupport. Hij maakte de groei door van technisch adviseur (bedrijfsplannen, financiële onderbouwing, strategieën) naar personal coach. Danny heeft hiervoor aan de Academie voor Counseling en Coaching zijn diploma behaald en is daarnaast gecertificeerd CSR (burn-out reductie) therapeut en EMDR- therapeut.

Danny is hierdoor gespecialiseerd in de behandeling van burn-out, omgang met stress en stresspreventie en trauma verwerking.

In 2018 heeft Danny zich overigens gespecialiseerd in de werking van Neurotransmitters, welke hij inzet om het herstel bij verschillende psychische klachten, zoals depressie en burn-out te bevorderen.

Mede door eigen ervaringen heeft Danny gemerkt hoe belangrijk het kan zijn om op cruciale momenten in het leven de moed te hebben om keuzes te maken. Dankzij zijn praktijkervaring en uitgebreide scholing op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling mag Danny zich gecertificeerd coach noemen. Dat houdt in dat hij op professionele basis en resultaatgericht werkt in een sfeer van vertrouwelijkheid.

Daarnaast heeft Danny veel ervaring met het coachen van teams. Ook is hij voor vele ondernemers een professioneel klankbord voor vraagstukken die zakelijk of privé kunnen spelen.

Contact met Danny Veraart

06 2717 2633

0165 32 96 64

danny@kernsupport.nl

www.linkedin.com/in/danny-veraart

Ons team

Founder & ondernemerscoach

Kernsupport

Kernsupport