Maak kennis
met ons team

Het team van Kernsupport is een deskundig en geïnspireerde team; energiek en rijk aan ervaringen. Onze experts werken vanuit de passie om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. U hoeft immers niet ziek te zijn om beter te worden! Onze coaches zijn gediplomeerd en werken resultaatgericht door de diepte met u in te gaan, zodat u in uw kracht komt én blijft.

Ons team bestaat uit professionals met ieder eigen specialismen. Ieder mens is immers uniek en dat vraagt om coaching op maat. Bij Kernsupport weten we waarmee mensen kunnen worstelen. In een kort tijdsbestek helpen wij u of uw medewerkers met een individueel plan van aanpak. Zo achterhalen we knelpunten en lost u uw problemen op. Met Kernsupport kijkt u weer vol vertrouwen naar de toekomst!

Ons team

Founder & ondernemerscoach


Onze visie

Als je in harmonie bent met jouw omgeving functioneer je beter. Daarom is het belangrijk te investeren in het creëren van balans. Kernsupport helpt je bij het (her)vinden van de balans. Daarbij maken we gebruik van persoonlijke ervaringen, bewezen methoden en inzichten, omgevingsfactoren en andere invloeden. Onze coaching brengt diverse elementen die voor balans zorgen in de juiste hoeveelheid samen. Welke elementen dat zijn en in welke mate deze terugkomen, verschilt per persoon. Daarom is onze coaching altijd maatwerk. Iedereen is immers uniek en dat vraagt om een unieke benadering. Kernsupport gebruikt verschillende methodieken testen, gesprekstechnieken en opstellingen die de zoektocht naar balans ondersteunen. De belangrijkste informatiebron ben je echter zelf.

De coaches van Kernsupport investeren continue in (bij)scholing. Veel onderzoeks- en behandelingstechnieken van Kernsupport zijn gecertificeerd.

Blogs van onze professionals

Kernsupport heeft dit jaar wederom met groot succes de klanttevredenheidsonderzoek behaald. Het onderzoek is uitgevoerd door een extern bureau genaamd […]

Lees verder
Kernsupport

Kernsupport